Maalipinnan hoito

Vaivattomuutta autosi maalipinnan hoitoon.

maalipinta

Auton maalipinnan hoito on myös mitä suuremmissamäärin ruosteenestoa. Tasaisempi ja kovempi maalipinta on helpompi pitää puhtaana, se kestää paremmin ilmansaasteita sekä muita epäpuhtauksia ja mekaanista kulumista kuten kiveniskemiä.

Maalipinnankäsittelyissä maalipinnan huokoset "täytetään" valitun käsittelyn aineilla ja näin saadaan tasainen ja sitä kautta kovempi maalipinta, joka on helppohoitoinen ja kestävä. Maalipinta säilyttää kiiltonsa ja autosi näyttää uudelta vielä vuosienkin jälkeen.

Maalipinnan käsittelyiden edut:

  • Helppohoitoisuus -> pesukerrat vähenevät ja pinta puhdistuu helpommin
  • Vahauksen tarve poistuu
  • Kiiltävä ja edustava maalipinta
  • Nostaa auton arvoa

     

UUTTA 2017! BRILJANT+ KERAAMINEN KESTOPINNOITE!

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavempaa. Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun. Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa. Pinnoitte antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet.

Paranna jällenmyyntiarvoa

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

Mahdollisessa kolaritilanteessa vakuutuyhtiöt korvaavat käsittelyn korjatuille alueille.

 

      auto glym

Autoglym

Ammattilaisen Autoglym -autonhoitotuotteet valitsevat kaikki ne, jotka vaativat korkeaa laatua ja äärimmäistä tehokuutta. Tuloksena yli 35 vuoden tutkimus- ja kehitystyöstä Autoglym -tuotteissa yhdistyy helppokäyttöisyys, hyvä hinta/laatusuhde sekä luotettavuus.Loistava tuotesarja, täydellinen valmistajan tuotetuki ja asiantunteva asiakaskoulutus ovat luoneet Autoglym tuotemerkille maineen, jonka perusteella toisia arvioidaan.

Tästä syystä kaikkialla maailmassa autotehtaissa, maahantuojilla, jälleenmyyjillä, maalaamoissa ja kuljetusliikkeissä luotetaan ennen muita Autoglym -tuotteisiin.

logo

Auki ma-pe 8.00 - 17.00

019 720 404

Konepajankatu 12
11710 Riihimäki